marți, 14 ianuarie 2014

Vindecarea infecțiilor fara antibiotice

Vindecarea infecțiilor fara antibiotice
Autor Dr. Judyth Reichenberg – Ullman – medic naturist (sursa: http://www.healthy.net)

Punem pariu că mulți dintre cei care citesc acest articol , nu cred sa aiba valoare pentru o arsura faptul de a lua vitamina C și multe de lichide, precum si aplicarea unui gel rece sau ajutorul siropului cu Aloe Vera. Dar , câți dintre voi cred despre utilizarea remediilor naturale pentru tratamentul vezicii urinare sau a infectiilor vaginale , pentru o amigdalita streptococica , sau pentru infectii mai grave , cum ar fi hepatita sau pneumonia ? De cele mai multe ori, utilizarea adecvată a substanțelor naturale, cum ar fi vitaminele (NATURALE), plante medicinale și remediile homeopatice vor ajuta să treci peste aceste condiții .
Dar este important sa stii ce funcționează cel mai bine pentru fiecare afectiune, să evaluezi dacă este sau nu este eficient , precum și pentru a evalua consecințele tratamentului. În cazul hepatitei , de exemplu , medicina traditionala nu are nici un tratament real , așa că, daca luați tratament pe baza de plante nu aveti nimic de pierdut și ci doar de câștigat . ( Am văzut cazuri de hepatita A sa răspundă în termen de o săptămână, la o combinație de suplimente nutrititionale , sustinerea functiilor ficatului pe bază de plante , și homeopatie . ) . Pacientii cu pneumonie , infectie streptococica , infectii ale vezicii urinare și , pe de altă parte , i-am monitorizat foarte atent . Vă recomandăm tratament naturist pentru aproape toate tipurile de infecții , cu excepția gonoree și Chlamydia , ambele din care sunt adesea asimptomatice la femei și pot duce la infertilitate permanentă dacă nu sunt eliminate. In astfel de cazuri , există intervenții naturale, care sunt adjuvante tratamentului cu antibiotice tratament, deoarece alternativele naturale nu funcționează atât de bine . În cazul în care infecția este minora , puteți încerca unele dintre aceste sugestii singur , în caz contrar fiti sigur ca e necesar sa consultati un medic naturist.
Antibioticele au o serie de dezavantaje . Ele ucid bacteriile fără discriminare in tot corpul . Asta e treaba lor . Deci , dacă aveți o durere în gât , de exemplu , antibioticul luat ucide bacteriile bune , Lactobacillus , în intestin și vagin , de care aveți nevoie pentru a nu permite inmulțirea Candidei ( drojdie ), în cazul în care ea apare . De aceea, infectiile vaginale si intestinale cu candida sunt atât de comune după utilizarea de antibioticelor . Antibioticele sunt adesea prescrise în mod obișnuit , fără nici un semn de infecție , datorita mentalitatii ", doar în cazul în care , ea nu poate face rău " . Antibioticele nu au niciun efect asupra virusurilor , dar sunt prescrise în mod obișnuit , oricum . Dacă este administrat în mod repetat , ele pot slăbi , în loc să întărească sistemul imunitar și poate duce la probleme mai grave mai tarziu . Acest lucru este valabil mai ales atunci când antibioticele sunt administate ani de zile, cum e in cazul tetraciclinei pentru acnee , sau atunci când infecția vezicii urinare este rezistenta la un antibiotic, fiind urmat de un altul mai puternic.
Exista multe alternative naturale, eficiente, care conlucrează cu , mai degrabă, decât împotriva , mecanismelor proprii de vindecare ale organismului . De ce nu le încercați mai întâi și sa apelati la antibiotice in ultimă instanță ?
Există mult mai multe infecții decât putem menționa într-o coloană scurtă . Includem aici (aucâteva dintre cele mai frecvente infecții supărătoare pentru a va inspira sa utilizati remedii naturale (Judyth Reichenberg – Ullman – medic naturist).

Recomandări generale pentru infecții : elimina cofeina , alcool , zahăr , alimente rafinate , carne , și produse lactate în timp ce aveți o infecție acută . Manânca alimente ușor digerabile . Bea o mulțime de băuturi calde la temperatura camerei , cum ar fi ceai din plante . Suc proapsat, sau chiar cateva cani de apă zilnic, pentru câteva zile , pot fi foarte utile in timpul unei infectii . Clismele pot ajuta, spăland sistemul de eliminare intestinal (colonul) . Vă sugerăm sa luati vitamina C , beta-caroten , zinc pentru a intari sistemul imunitar . Plantele medicinale , cum ar fi Echinacea și Hydrastis ( gentiana ) pot sprijini sistemul imunitar , dar plante medicinale cu actiune specifica sunt de multe ori de mai mare ajutor . Sauna și băile de aburi pot fi , de asemenea, de ajutor în detoxifierea organismului în timpul infectiilor . Masajul poate accelera eliminarea toxinelor , în special un masaj cu ulei si usturoi pe talpa piciorului. Asculta ceea ce corpul tău încearcă să-ți spuna și cere ceea ce are nevoie . Restul! Nu forta nimic împingându-ti organismul dincolo de limita, atunci când ești bolnav . Aceasta vă poate lua de două ori mai mult timp pentru recuperare.

Infectii ale gatului : Chiar dacă aveți o durere în gât ( diagnosticat prin prelevarea unei culturi bacteriene din gât ) , terapiile naturale pot fi foarte utile, dar este important să se verifice printr- un test de sange daca nu este o infectie streptococica persistenta , deoarece cu ocazia unei infectii nedetectate infectia streptococica poate duce la probleme renale , osoase sau cardiace . Infectiile gatului raspund de multe ori bine la gargara, asa cum ar fi apa sarata , Calendula (galbenele) , gentiana , smirnă , ​​sau ulei de portocale amare . Există o mulțime de pastile pentru gât pe bază de plante disponibile pe piata. Homeopatia luceaza foarte bine in caz de infectii ale gatului . Noi folosim de multe ori Belladonna , Lachesis , Lycopodium , Phytolacca , și Mercurius pentru gatul inflamat . Am tratat recent un caz de infectie streptococica , cu un remediu foarte neobișnuit , Spigelia , cu o scutire totală de la durere în termen de două zile.

Infectii ale pielii : Un amestec de Calendula și Hypericum ,tinctură, este ceea ce folosim pentru infectiile bacteriene ale pielii. Alte plante utilizate în mod obișnuit sunt gentiana, tataneasa si patlagina. Furunculele și chisturile pot fi tratate cu succes cu comprese fierbinti , cataplasme de ghimbir și sare Epsom umezita si remedii homeopate , cum ar fi de siliciu și Hepar sulphuris . Infecțiile fungice de multe ori raspund bine , de asemenea, la homeopatie sau la aplicatii cu oțet diluat . De asemenea, eficiente sunt curcuma pulbere și uleiul de Tee Tree aplicat local .

Infecții ale vezicii urinare : Atentie la infectiile vezicii urinare – tratarea lor se face imediat! Cu cât așteptați mai mult, durerea va fi și mai mare iar sansa de a genera o infectie a rinichilor va creste și inevitabil veti lua antibiotice. Vă recomandăm sa ingerati multa apă, suc de afine sau capsule, plante medicinale ( de obicei , Uva Ursi , Bucchu , Chimaphilia , Berberis , și altele (bineinteles plante specifice locului, unde are cabinetul dr.Judyth Reichenberg – Ullman. n.n.) și homeopatie ( remedii , cum ar fi Staphysagria , Cantharis , Apis , și Sarsaparilla , pentru a numi câteva ) .
Oala neti

Infecții ale sinusurilor : Va reamintesc , nu consuma lapte ! Bea mult ceai de ghimbir cald . Noi folosim o combinație de mai multe plante Ayurvedice denumit Sitopaladi pentru a scapa de mucus . Remediile homeopate , cum ar fi Kali bichromicum , Pulsatilla , Mercurius , Natrum muriaticum , și Allium cepa au efect bun . Utilizeaza o oală neti pentru irigarea sinusurilor cu apă caldă cu sare . Bucura-te de o sauna sau o baie de aburi .

Am putea menționa remediile pentru infectii ale urechii , conjunctivită , infecții vaginale , și multe altele , dar sperăm că am transmis ideea ca exista tratamente naturale eficiente pentru toate acestea .

Asigura-te să consultati un medic în cazul în care propriile tale eforturi nu sunt eficiente , și pentru a obține probele necesare cum ar fi o cultură de streptococi , radiografie toracica, etc Și , indiferent de metoda pe care o utilizezi pentru vindecarea ta , nu uita să verifici în sinele tau interior pentru a înțelege de ce a aparut boala , ce se poate învăța de la ea , și ce va aduce cea mai profundă vindecare .

Doctorii. Judyth Reichenberg - Ullman și Robert Ullman sunt medici si cofondatorii de la Centrul de Nord-Vest pentru homeopate Medicina din Edmonds , WA Naturopathic și homeopate . Ei sunt coautori de Ghidul pacientului la homeopate Medicina si Dincolo de Ritalin : Tratamentul homeopatic al ADD și alte comportamentale și probleme de invatare .

Despre autor:
Judyth Reichenberg - Ullman , ND , DHANP , MSW este medic licențiat in medicina naturista si cu certificat în medicina homeopată .

Compilatie dupa http://www.healthy.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu