duminică, 12 mai 2013

Dr. Johann Georg Schnitzer - Cum sa vindeci hipertensiunea arteriala si diabetul !

Dr. Johann Georg Schnitzer

Dr. Johann Georg Schnitzer

Caută şi vei găsi ! Şi iată că încet, dar sigur, descopăr personalităţi marcante ale vieţii ştiinţifice contemporane care îmi întăresc opinia că putem să depăşim epoca bolilor cronice ale civilizației moderne, pentru a ne permite tuturor o viață sănătoasă și fericită în echilibrul ecologic cu natura.
Dr. Johann Georg Schnitzer este omul de ştiinţă german pentru care medicina nu este numai aplicarea celor învăţate de la înaintaşi ci şi "muncă de creaţie", fiind un vizionar în domeniul prevenţiei şi stilului de viaţă sănătos. Merită să aflăm mai multe despre el.
Născut în 1930, Dr. Johann Georg Schnitzer, a crescut la St Georgen în Pădurea Neagră. A studiat în anii 50 Stomatologia la Universitatea din Freiburg.
În căutarea de modalități de a menține dinții sănătoși, s-a ocupat de elementele de bază ale sănătăţii naturale și cauzele bolilor cronice ale civilizației. 
În 1964, a avertizat politicienii germani cu privire la răspândirea bolilor cronice cu consecințe biologice și economice asupra populației și economiei germane. În 1966 a fost numit de către Prof. Dr. HA Schweigart în Consiliul științific al Asociației internaționale pentru produse alimentare și de sănătate. Din această postură a doveditcerealele integrale proaspăt măcinate sunt foarte importante în alimentaţie, fiind autorul a râşniţelor moderne de uz casnic.
El a studiat hrana originară a civilizaţiei umane şi a demonstrat eficacitatea ei în prevenirea si vindecarea multor boli cronice moderne.
Astfel, în 1977 dr. Schnitzer a gasit un tratament pentru vindecarea diabetului zaharat și prevenirea complicatiilor tardive (orbire, amputatie picior).
Intre 1985-1986, a studiat lepra în Sri Lanka, şi după vindecare, cei afectaţi , alimentându-se cu hrana originară a civilizaţiei umane, a condus la vindecare în câteva săptămâni a ulceraţiilor cronice.
În 1987 a publicat, în Săptămâna Medicală din Baden-Baden două cărți (una pentru pacienți și una pentru medici) de terapie a hipertensiunii arteriale - VINDECARE FĂRĂ MEDICAMENTE  la 90% din cazuri, iar în cazul celor 10 % constantându-se îmbunătățiri remarcabile.

Incă din 1958 a incriminat nocivitatea amalgamului dentar cu conținut de mercur !
În 1992, a condus în numele Guvernului german (GTZ, Societatea Germană pentru Cooperare Tehnică), cercetarea ştiinţifică din Etiopia prin care utilizarea în alimentaţia populaţiei etiopiene a plantelor autohtone din Africa de Est poate fi maximizată spre a oferi o alimentație sănătoasă și adecvată populației.
Dr. Schnitzer este autorul a peste 20 de cărți ( http://www.dr-schnitzer-buecher.de ) și numeroase eseuri cu dedicaţie pentru sănătatea populaţiei. De asemenea, are nenumărate contribuţii, prin numeroase invenții tehnice în diferite domenii.
În 2010 a publicat cartea  "Alimentația și Sănătatea Lumii" ( http://www.dr-schnitzer.de/gesundheit-getreide-welternaehrung.htm ), o sinteză a civilizației și sănătăţii pentru depășirea epocii bolilor cronice ale civilizației, oferind omenirii, numeroase linii directoare pentru o viață sănătoasă și fericită.

articol compilat din http://www.dr-schnitzer.de

PS. Vom reveni cu informaţii detaliate despre si de la Dr. Johann Georg Schnitzer. Citind doar titlurile din sursa menţionată se poate remarca contribuţia majora a dr. Schnitzer pentru medicina viitorului !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu