vineri, 25 decembrie 2020

Adevărul provoacă stres minciunii

 

Crăciunul anului 2020 


Cei mai mulți dintre noi consideră că în perioada sărbătorilor de iarnă se amplifică în noi cea mai profundă stare de spirit. Ne amintim de cei dragi, le facem cadouri și urări, zâmbim mai des și ne deschidem mai ușor inimile către cei cu care intrăm în contact. Sunt momente feerice, în care amintirile negative dispar și ne bucurăm de prezentul încărcat de lumină și cântece zglobii. Remarcați în ce atmosferă plină de încredere și siguranță ne aflăm cu toții acum, cu atât mai vizibilă după lunga perioadă încărcată de nesiguranță care ne-a însoțit pe tot parcursul anului 2020.

Vor trece și aceste sărbători.

Vom reveni la îngrijorare și frică, sau vom păstra starea pozitivă de acum? Ce convingeri vom lăsa să ne zburde prin minte din ianuarie 2021? Cui vom permite să ne influențeze principiile și în ce direcție? Unde este liberul nostru arbitru? Ce alegeri vom face și cât de utile vor fi, sau mai degrabă pentru cine?

E momentul să înțelegem mai multe în acest Crăciun special. Anul 2020 a fost o sită, un selector ideatic, iar acum ne este oferită șansa să alegem ”la rece” pentru noi și sufletul nostru. Creația este infinită iar variantele sunt la fel de multe. Adevărul nu are nevoie de reclamă, nu dă din coate și nu plătește vedete, speakeri sau lideri. Ele este calm, luminos și de cele mai multe ori neclintit. Când, totuși, se pune în mișcare șterge toată minciuna, ipocrizia, fățărnicia, falsitatea, viclenia și necinstea.

Ce te învață stomacul tău?

Să aveți înțelepciune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu