joi, 10 iulie 2014

Constient si Responsabil pentru Propria Sanatate

Saptamana de saptamana, din octombrie 2013, ne intalnim la Casuta Naturii in Iasi, str Toma Cozma 113. Beneficiem de informatie de calitate pentru sustinerea vietii sanatoase.


Va invitam si Miercuri, 16 iulie 2014, ora 17.00, sa constientizati ca ceea ce mancam ne construieste, ca suntem ceea ce mancam, care sunt cauzele bolilor si cum prevenim imbolnavirile. (PARTICIPA GRATUIT - CONFIRMA PREZENTA - locuri limitate)

In ultima perioada sunt asaltat de pacienti cu afectiuni grave si rude ale acestora . Toti doresc imbunatatiri ale starii de sanatate in baza recomandarilor pentru alimentatie sanatoasa.
E prea dureros si de cele mai multe ori prea tarziu.
Multi dintre ei afla abia acum aspecte esentiale despre functionarea optima a organsimului lor si legatura acestuia cu mediul inconjurator.
Stiinta medicala a evidentiat urmatorii factori majori ! de risc:
1. Hipertensiune arterială
2. Fumat
3. Lipide sanguine nocive
4. Nivel ridicat de zahăr în sânge (Diabet)
5. Sedentarism
6. Obezitate
7. Stres
8. Insomnii
9. Abuz de alcool
10. Izolare socială
De ce sa astepti ca acestia sa "sape adanc" la temelia vietii tale?
Din fericire, cei mai mulţi dintre factorii de risc mentionati pot fi reduşi sau chiar eliminaţi. Dar e necesar un minim de efort: o schimbare adecvată a stilului de viaţă, combinat cu tratament medical, atunci când este necesar.
Remarcati ca stilul de viata primeaza, oricat de bun este tratamentul medical, daca nu efectuam modificari (uneori radicale !) ale stilului de viata, drumul firesc este spre o degradare continua, debusolanta.

Am credinta ca preocuparile 'din timp' asupra stilului de viata duc la "inradacinarea" starii de bine pentru toti!
IMPORTANT este sa FII CONSTIENT ! Stii de exemplu ce vei manca maine, la micul dejun, la pranz sau la cina? dar poimaine? Te surprinde foamea pe undeva ? Ce poftesti atunci?

Atentie! Trece saptamana, luna, anul si nu stii daca alimentele preferate iti confera suport si protectie eficiente si peste ... ani.

Saptamana de saptamana, din octombrie 2013, ne intalnim la Casuta Naturii in Iasi, str Toma Cozma 113. Beneficiem de informatie de calitate pentru sustinerea vietii sanatoase.
Preventia este mama sanatatii !

Participarea este gratuita!
Te asteptam cu drag.
Tibirna Mihaela - Nutritionist si Dietetician Licentiat
Constantin Tibirna - Nutritionist si Dietetician Licentiat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu