duminică, 1 iunie 2014

Suc egiptean


De cele mai multe ori, cand ne este sete avem dorinta sa bem ceva ce ne place.
Chiar daca a trecut sezonul portocalelor, un fresh din aceste fructe este intotdeauna binevenit. Stim foarte bine care sunt beneficiile aduse organismului, doar sa mentionez ca cei care au fost la evenimentul de ieri, la Hotelul Traian din Iasi, au avut parte de o informare in premiera asupra valorii "apei" biologic active din fructe si astfel, cu siguranta, valorizeaza de acum inainte cu mult mai mult astfel de bauturi.

Sucul egiptean este ... surpriza! Acelasi suc de portocale, numai ca acum ne putem delecta de savoarea fructelor din regiunea Nilului, care acum s-au copt, usor mai tarziu fata de cele din Egipt sau Turcia. De retinut ca fiecare regiune detine un anumit tip de pamant, un anumit tip de clima, un aport hidric diferit  si o influienta electromagnetica specifica, toate impreuna contribuind la unicitatea gustului si a compozitiei fructelor ce se nasc aici.

Va reamintesc ca apa fructelor si legumelor este APA SANATOASA atunci cand are un singur drum : din fruct direct in gura.  Nu va lasati pacaliti de sugestiile reclamelor sau intereselor comerciale.

In consecinta, bucurati-va de gust sanatos, cu atat mai mult cu cat azi le-am descoperit in supermarket la un pret cu mult mai ieftin (2,22lei, de obicei portocalele din Egipt sunt mult mai scumpe decat cele din Grecia sau Turcia) decat merele autohtone (din piata - 3-3,5 lei.) Si sunt delicioase. De multe ori punem in balanta cheltuielile alimentare. De ce sa nu alegem 1 KILOGRAM de portocale in locul unui covrig?

Cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu